banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

YG 21 Kadın Meclisi Toplandı

     Toplantıya Kadın Meclisi Başkanı Şeref Nur Alpan, Yürütme Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla, mahalle liderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda bayan katıldı.

    Sağlık İl Müdür Vekili Dr. Hasım Uğur ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Zeynep Şimşek tarafından bayanlara kadın sağlığı konularında önemli bilgiler verildi.

    ŞANLIURFALI BAYANLAR BAZ İSTASYONLARINDAN RAHATSIZ

     Kadın sağlığına büyük önem verdiklerini belirten Kadın Meclisi Başkanı Ş.Nur Alpan, "Bayanlarımıza gerek kendi sağlıkları gerekse de çevre sağlığı açısından tehlike arz eden konular hakkında bilgi veriyoruz. Bu toplantımızda kadın sağlığını ele aldık. Toplantımızda söz alan bayanlarımız özellikle baz istasyonlarından duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Bazı bayanlarımız ise semt pazarı esnafının hijyen kurallarına dikkat etmediğini söyledi. Bu konular gerçekten insan sağlığını çok ciddi manada tehdit ediyor" dedi.

    Toplantıya 68 mahalleden 95'e yakın mahalle temsilcisi bayanın katıldığını kaydeden Kadın Meclisi Başkanı Alpan, "önümüzdeki toplantılarda kadınlarımızın istihdamına yönelik projeler geliştirip onları ekonomik yönden rahatlatmanın yollarını arayacağız" diye konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.