banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Yetkililerle basın mensuplarını iftarda buluştu

 

Fasıl dinletisi dualarla taçlandı

Piazza Sporyum Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Müftüsü İhsan Açık, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ve İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ahin Güneş, Şanlıurfa Arkeoloji ve Mozaik Müzesi Müdürü Müslüm Ercan, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Yetkin, çok sayıda gazeteci ve seçkin davetliler katıldı. Yemekte, Rönesans Yönetim Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Sayın, Rönesans Yönetim Pazarlama Müdürü Aybars Kümbetli ve Piazza AVM Müdürü Mehmet Varışlı ile ekibi ev sahipliği yaptı. İl Müftüsü İhsan Açık’ın dualarıyla başlayan iftar yemeği fasıl dinletisi ve samimi sohbetler eşliğinde gerçekleşti.

Güzel buluşma

Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman yaptığı açıklamada, Piazza’nın açılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Burası gerek mimarisi gerekse sunduğu imkanlarla kentimize değer katan bir yatırımdır. Ben burada olmaktan çok mutluyum. Onbir ayın sultanı Ramazan’da da böyle bir buluşmayı gerçekleştirdikleri için Piazza yöneticilerine teşekkür ediyorum. Burada basınımızın değerli mensupları var, onlarla sohbet etmek için de bir vesile oldu” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de gazetecilere yaptığı değerlendirmede günün anlam ve önemine vurgu yaparken, “Piazza AVM yöneticilerine bu güzel buluşmaya vesile olmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Piazza’nın kente kattığı değer

Güvenç, Piazza’nın kente kattığı değere de dikkati çekerek, " Bugün iftarımızı ilimizin önemli alışveriş merkezi Piazza'da açtık. Piazza yetkilileri şehrimizin güzel insanlarını davet etmiş, bizde bu davete icabet ettik. Burada güzel bir ortam var; bunların devamının gelmesi lazım, bu güzelliklerin büyümesi lazım” diye konuştu.

Şanlıurfa Piazza Avm Müdürü Mehmet Varışlı da kısa açıklamasında, “Ekim ayında Şanlıurfa’daki birinci yılımızı dolduracağız. Bu süze zarfında daima yanımızda olan değerli protokol üyelerine ve değerli basın mensuplarına iftar yemeğimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Alışverişten daha fazlası

Varışlı, şunları kaydetti:

“Biz burada diğer Rönesans AVM’lerinde olduğu gibi sadece alışveriş değil, sosyal yaşam imkanı da sunuyoruz. Biz istiyoruz ki; insanlarımız hem alışverişlerini yapsınlar hem aileleri ve dostlarıyla hoşça vakit geçirsinler. Bunun için de çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Gerek yetişkinlere gerekse çocuklara yönelik düzenlediğimiz etkinliklerde ziyaretçilerimizin yüzünün güldüğünü görmek bizi de mutlu ediyor.”

Kent dokusuna uygun mimarisi, geniş, ferah ve gün ışığının her noktadan yansıdığı ferah ortamıyla Şanlıurfa halkının öncelikli tercihi olan Piazza’nın davetinde, aynı sofrada iftar bereketini, huzurunu ve neşesini paylaşmanın verdiği mutluluk doya doya yaşandı.

Haber: Mustafa Akkuş 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.