banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir TBMM

Dünyanın dört bir yanındaki yetim ve mağdurlara yönelik insani yardım çalışmaları yapan Yetim-Der, kuruluşunun 6. yılı münasebetiyle “Yetimlerden Bir Kardeşiniz Olsun” sloganıyla bir program düzenlenecek. Programla hem Yetim Der’in 6. yılı kutlanacak hem de yetimlere umut olacak yeni bir çalışma başlatılacak.

Yetim-Der Genel Başkan Yardımcısı Sertaç Tekdal yaptığı açıklamada tüm hayırseverleri düzenleyecekleri programa davet etti.

Tekdal, “Başta yetim ve öksüz çocuklar olmak üzere mağdur ailelerin gıda, giyim, sağlık, eğitim gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek ayni, nakdi ve her türlü maddi ve manevi yardımlarda bulunma gayreti içerisinde olan Yetim-Der, kuruluşunun 6. yıldönümü münasebetiyle Diyarbakır’da "Yetimlerden bir Kardeşiniz olsun" sloganı ile bir etkinlik düzenleyecek.” dedi.

İslam coğrafyasının dört bir yanında savaş ve katliamların olduğunu, bunun neticesinde de nice masum çocuğun yetim ve öksüz kaldığını belirten Tekdal, “Bu münasebetle yetimlere karşı İslami ve insani sorumluluğu hatırlatmak ve duyarlılığı arttırmak, ayrıca 2015 yılında yapmış olduğumuz faaliyetlerle 2016 yılındaki hedeflerimizi paylaşmak amacıyla bu etkinliği düzenliyoruz.” şeklinde konuştu.

Tekdal, “10 Ocak Pazar günü saat 12.30’da Kaplan City Kardelen düğün salonunda düzenleyeceğimiz “Yetimlerden Bir Kardeşiniz Olsun" programına yetimsever tüm kardeşlerimizi aileleri ile birlikte davet ediyoruz.” diyerek duyarlı tüm halkımızı bu programa iştirak etmeye çağırdı. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.