banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Yetim-Der'den ihtiyaç sahibi ailelere bayram yardımı

Yetim Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yetim-Der), yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarda bulundu.

Yetim-Der Bayan Komisyonu tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, aralarında Suriyelilerin de bulunduğu ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş hediye kartı dağıtıldı.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Yetim-Der Bayan Komisyonu Başkanı Doktor Gülistan Ekinci, ailelere fert sayısına göre 75TL ile 100TL arasında yardım yaptıklarını açıkladı.

İhtiyaç sahibi ailelere 10 bin TL tutarında yardım yapılacak

22 Eylül’e kadar yapılacak yardımlar kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere toplam 10 bin TL tutarında hediye kartı dağıtacaklarını belirten Ekinci, “Daha önce duyurusunu yapmış olduğumuz ‘Bir yetimi de sen giydir’ kampanyası çerçevesinde 200 yetim çocuk giydirildi. Devam eden yardım faaliyetleri kapsamında 25 Suriyeli aileden her birine 100 TL değerinde yardım yapıldı. 22 Eylül’e kadar devam edecek olan ve aile nüfusuna göre değeri 75 ile 100TL arasında değişen alışveriş hediye kartı dağıtımı, bayan komisyonumuz tarafından dağıtılmaya başlandı. Bu süre zarfında ailelere 10 bin TL değerinde hediye kartı dağıtılacaktır.” dedi.

‘Yasin Börü’nün ulaştıramadığı kurban etini siz ulaştırın’ kampanyasına destek

Ekinci, Umut Kervanı Yardım Platformu tarafından başlatılan ‘Yasin Börü’nün ulaştıramadığı kurban etini siz ulaştırın’ kampanyasına destek verdiklerini ve bu hayır hizmetine destek verilmesi konusunda tüm halka çağrıda bulunduklarını da sözlerine ekledi. (Hamza Adiyaman/Emrah Deniz-İLKHA)   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.