banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Yeşildirek Köprülü Kavşak sona doğru

Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapımı süren Yeşildirek Köprülük Kavşak yapımı büyük bir oranda tamamlandı. Asfaltlama işine başlanan Yeşildirek Köprülü Kavşak, Gaziantep-Mardin istikametindeki güzergâh üzerinde ulaşımı oldukça rahatlatacak.

Yenişehir ile Eski Urfa arasında geçişi sağlayacak olan Yeşildirek Köprülü Kavşağı’nın refuj çalışmalarında da sona doğru yaklaşılırken tali yollarında ise önemli mesafe alındı. Yaklaşık dört aylık bir süreden önce yapımı tamamlama aşamasına gelen Yeşildirek köprülü Kavşağın açılışı, Urfa’da yapılacak Tarihi Kentler Birliği Toplantısının ardından yapılacağı bildirildi.

Urfa ulaşımı açısından büyük önem taşıyan Yeşildirek Köprülü Kavşağın asfaltlama işine başlanan şu günler de hummalı bir çalışma sürdürülüyor.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Yeşildirek Köprülü Kavşağının açılışını yaptığımız aynı gün Cengiz Topel Kavşağının da temelini atacağız. Elimizden geldiği kadar hızlı bir şekilde kavşaklar, yeni açılan yollar ve toplu taşıma gibi alanlarda halkımızın daha rahat bir yaşam sürmesini sağlayacağız.”dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.