banner2
Öne Çıkanlar PKK Sacha Boey Gökhan Gökmen Suruç mazhar bağlı

Yeşildirek kavşağının yapımına başlandı

Urfa-Mardin Yolu üzerinde 6 yolun birleştiği ve trafik yoğunluğuna sebep olan güzergâhta Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılacak olan Yeşildirek Kavşağı inşaatı çalışmalarına başlandı. Urfa şehir içi trafiğini rahatlatacak kavşağın alt yapı çalışmalarına start veren Şanlıurfa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, TEDAŞ’ın yüksek gerilim hattı kablolarını yer altına alarak Yeşil Direk Kavşağın yapımı için düğmeye bastı. TEDAŞ ekipleriyle birlikte kavşakta başlatılan çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.

 

Yeşil Direk Kavşağının inşaatı içerisinde kalan kaldırımlar iş makineleri ile söküldü, TEDAŞ’ın yüksek gerilik hatları yer altına alınmaya başlandı. Şanlıurfa Belediyesi, Yeşildirek Kavşağında startını verdiği çalışmalarla kentin trafik sorununa önemli bir neşter vurdu.

 

Şanlıurfa’nın ulaşımı içen çok önemli bir ihale olan Yeşildirek Kavşağı ihalesi Şanlıurfa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Birimi’nce geçtiğimiz haftalarda yapılmıştı. Gaziantep-Mardin istikametindeki güzergâh üzerinde ulaşımı oldukça rahatlatacak olan Yeşildirek Köprülü Kavşak projesi kentin yeni şehri ile eski şehri arasında önemli bir geçişi de sağlayacak.

 

YÜRÜYEN MERDİVENLİ ÜST GEÇİT İÇİN DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bu arada Araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Atatürk Bulvarı’nın Emirgan kısmında Sigorta İl Müdürlüğü Hizmet Binası ile Bahçelievler Bölgesini birbirine bağlayan kısımda son derece modern yürüyen merdivenin şehir içi dokusuna uygun yaya üst geçidi yapımına da başlandı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.