banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yeşil Karaköprü’ye doğru
Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Programa aldığı ve organize ettiği 75 bin ağaç dikimi için Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, İl Orman Bölge Müdürü Halil coşkun, protokol üyeleri ve öğrenciler seferber oldu.



Karaköprü Beldesinde yeni yapılan mesire (piknik) alanında ağaç diken Vali Celalettin Güvenç, ilk olarak Bakan Çelik adına, sonra da kent adına birer fidan dikti. Gazetecilere, öğrencilere ve kurum müdürlerine fidan hediye eden Vali Güvenç, Şanlıurfa’nın yeşillendirilmesi için acil olarak fidan dikim çalışmalarına başladıklarını kaydederek şunları söyledi “Karaköprü belediyemiz ile işbirliği halinde sayın Nihat Çiftçi’nin katkı ve önderliğinde ağaç dikimini başlattık, buranın bakımını Karaköprü Belediyesi ve Orman Bölge müdürlüğümüz bakımını üstlenecekler, ve bu bölge yakın gelecekte yemyeşil bir alan olacak ve halkımıza hizmet edecektir, bu konuda kararlıyız, yoğun bir şekilde çalışacağız, Şanlıurfa’nın tarım dışı topraklarını yeşile çevireceğiz” dedi.



Karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi ise yaptığı konuşmasında “programa aldığımız 75 bin adet ağaç dikimi için bugün start verdik, desteğini esirgemeyen Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e Şanlıurfa Valimize ve Orman Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ederiz” dedi.



Orman Bölge Müdürü Coşkun ise “Şanlıurfa’da göreve yeni başladık, daha önce nasıl ki yıllar önce bölge insanı suya hasretti ve kavuştu ise şimdide yeşile özlem var o yüzden bundan sonra bu özlemleri de giderilecektir” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.