banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yeryüzü böyle vahşet görmedi! Bebeğini öldürdü VİDEO
Olay Beyoğlu Sururi Çeşme Sokak 16 numaralı binanın 5. katındaki dairede yaşandı. Ece Y (23) isimli 6 aylık hamile olan kadın, geceyi iddiaya göre erkek arkadaşının oturduğu evde geçirdi. Sabaha karşı sancılarının artması üzerine bebeği evde doğuran anne, istemediği bebeğinden dehşet verici bir yöntemle kurtulmaya çalıştı. Evin tuvalet camından bebeğini apartman boşluğuna atan cani anne, çamaşır asan bir kadının fark etmesi üzerine yakalandı. Kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cani anneyi gözaltına aldı.
Bu sırada olayı görüntülemeye çalışan İHA kameramanı, polisin engellemesiyle karşılaştı. Polis komiseri, İHA muhabirinin cani anneye soru sormasına engel olmaya çalıştı.Sağlık kontrolü için Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Ece Y, rahmindeki plasenta parçalarının alınması için kadın doğum servisinde tedavi altına alındı.
Görgü tanığı Recep Atlı, dehşet evinde yaşananları anlattı. Apartmanın 5. katındaki bekar evine misafir olarak bir genç kadının geldiğini söyleyen Atlı, “Bayar arkadaşı burada kalmış. Sabaha karşı doğum yapmış. Doğurduğu bebeği havluya sarıp tuvaletin camından arka bahçeye atmış. Çocuk duvara çarpmış çünkü duvarda kan izleri var ve oradan da bahçeye düşmüş” dedi.
Atlı, çamaşır asan bir bayanın bebeğin cansız bedenini görmesi ve çığlık atması üzerine polise haber verdiklerini söyledi.
Rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.