banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşım Semineri Şanlıurfa’da Başladı

Karacadağ Kalkınma Ajansı  ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finans edilen “Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşımı” konulu seminerin ilk ayağı Şanlıurfa’da başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile  Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı daire başkanlıkları arasında tecrübe paylaşımını amaçlayan programın açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Dr. Hasan Maral, Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Ankara Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin aynı paydaşlardaki Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

Açılış öncesi seminerde konuklarla bir araya gelen Şanlıurfa  Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi, Belediyeler arasındaki dayanışma ve tecrübe paylaşımının hizmetlerde kaliteyi artıracağını söyledi.


Dört gün sürecek olan seminerin açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar, eğitimin önemine değinerek tecrübe paylaşımı konusunda diğer belediyelerle iş birliği içerisinde hareket ettikleri söyledi. Açar, Ankara Büyükşehir Belediyesiyle birlikte bundan sonrada ortak çalışma içersinde olacaklarını söyledi.

Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak ise, konuşmasında şunları söyledi: "Okumadan ve öğrenmeden asla vazgeçmeyeceğiz. Türkiye’nin ilk Büyükşehir Belediyelerinden biri olan Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında tecrübe paylaşımını bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

Seminer'in açılışı töreninin ardından Zabıta Teşikilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Abdurrahman Karabudak ve beraberindekiler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ziyaret ederek, çalışmalar konusunda bilgi paylaşımında bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.