banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Yenişehir İmar Planı yarına kaldı

      Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerine geçmeden önce çeşitli konularda meclise sunulan önergelerin ilgili müdürlüklere havale edilmesi sağlandı. Daha sonra toplantının asıl gündem maddelerine geçildi.

     "Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Denetim Kuruluna Üye Seçimi" başlıklı gündem maddesi için yapılan oylama sonucunda; tek aday gösterilen AK Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim İletmiş oy birliğiyle asil üye seçilirken yedek üyeliğe ise M.Adil Saraç seçildi.

     Daha önceki toplantılarda görüşülen ve karara bağlanan "Yenice Mahallesinin Sınırlarının Tespiti" başlıklı gündem maddesi doğrultusunda ise Şanlıurfa Belediyesi'nde görevli Tekniker Sedat Yekta tarafından slayt eşliğinde belediye meclis üyelerine Yenice Mahallesi'nin sınırları aktarıldı.

    Toplantının 3. gündem maddesi olan "Yenişehir Revizyon İmar Planına Yapılan İtirazların Görüşülmesi" başlıklı maddesi "İmar Komisyonunun Konuyu Tekrar İncelemesi" gerekçesiyle yarın ki birleşim toplantısına bırakıldı.

      İmar komisyonuna havale edilecek dosyaların kabulü ve imar komisyon raporlarına (imar tadilatları) ilişkin dosyaların birer birer görüşülmesinin ardından Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşim Toplantısı sora erdi.

    Şanlıurfa Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşim Toplantısı 2 Şubat 2010 Salı Günü (Yarın) Saat 14'te gerçekleştirilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.