banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Yenişehir İlçe Müftüsü Bozkurt Muş İl Müftülüğüne atandı

 

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde 28 Ağustos 2008 tarihinden bu yana müftlük görevini yürüten Alettin Bozkurt, Muş İl Müftülüğüne atandı.

Bozkurt’un atamasına yönelik karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun onayıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

27 Ağustos 2015 tarihinde yayımlanan haberde, ‘Muş İl Müftüsü Recep Uzun’un başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2’nci maddesi gereğince uygun görülmüştür. 1’inci derece kadrolu +3600 ek göstergeli Muş İl Müftülüğüne Alettin Bozkurt’un atanması, 657 sayılı Kanunun 76’ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2’nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.’ ifadelerine yer verildi.

15 Eylül 2015 tarihinde Diyarbakır’daki görevinden ayrılacağını belirten Bozkurt, Kurban Bayramı’ndan sonra yeni görevine başlayacağını belirtti. (Hamza Adiyaman-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.