banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

YENİŞEHİR GENÇLİK MERKEZİ GÖNÜLLÜ ÜYELERİYLE YEMEKLİ TOPLANTIDA BULUŞTU

Yaptığı sıra dışı etkinliklerle adını duyuran YGM, etkinliklerde aktif rol alan gönüllü gençleriyle  geçen bir ayın değerlendirmesini yaparak sonraki etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Asıl amacı gençler ve gençlik olan Gençlik Merkezlerinde önemli olan gençleri kazanmak ve aktivitelerde onların görev almasını sağlamak.
Toplantıda Çiğköfte partisi de verildi. Toplantıya Çiğköfte yarışmasında birinci gelen Ramazan YILDIZ ve Behiye Sena  EŞSİZ ‘ de katıldı.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ; “ YGM olarak  kurulduğumuz günden beri gençlere ve fikirlerine önem verdik.Yaptığımız her etkinlikte onlara görev vererek özgüven edinmelerine katkı sağlamaya çalıştık.Onların can havliyle bir şeyler yapması hem onları hem bizleri sevindiriyor.” Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ İSE : “Gençlik Merkezlerimiz gençler adına   ne güzellikler varsa yapmaya çalışıyorlar.Gençleri projelerine katmak onlarla birlikte etkinlik düzenlemek asıl amaç.Bu nedenle gençlerimizi daima yanımızda görmek bizleri sevindiriyor.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.