banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Yenişehir Gençlik Merkezi gençleri Camii temizliği yaptı.

 
 Ramazan ayına özel hazırlanan program gereği,   İftar yemeği veren, Ramazan yardım kolileri dağıtan,  Dini sohbetler gerçekleştiren Yenişehir Gençlik Merkezi bu kez de Veysel Karani mahallesinde bulunan bir camii de gönüllü üyeleriyle temizlik yaptı.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “Yenişehir Gençlik Merkezi olarak bu gün de bir camiimizi ziyaret ederek, burada temizlik yaptık. Amacımız hem etkinliklerimizi renklendirmek hemde gençlere manevi huzuru tattırmaktı. Gençler büyük bir zevkle bu işi yaptılar.” Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise:”Ramazan ayı dolayısıyla yapılan etkinlik programı çerçevesinde gençlerimizin gönüllü olarak camii temizliğinde görev almaları gerçekten sevindirici. Bu mübarek ayda manevi huzuru yaşamak önemli. Gençlerle çalışmalarımız devam edecek, çünkü onları seviyoruz.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.