banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Yenice ve Ertuğrulgazi’de hummalı çalışma
Belediye geçtiğimiz aylarda yapımını tamamladığı 11 yeni ve genişletilmiş yola Erturulgazi 339’uncu Sokak ile Yeni yolunu ekledi. Ertuğrulgazide yol açma çalışmalarını sürdüren belediye Yenice’de ki 30 metrelik yolu da tamamlama aşamasına getirdi. İş makinelerin hummalı bir şekilde çalıştığı Yenice’de ki 30 metrelik yolda asfaltlama aşamasına gelen belediye Ertuğrulgazi’de ise çalışmalarına yeni başladı.

Bu arada 7 farklı noktada yeni yol açma çalışmalarını da sürdüren Belediye, bunlara ilaveten Dağ eteği İmar yolları ve Sırrın’da yeni imara açılan yerlerin yolların yapımını da programına aldı.  Ayrıca yeni açacağı ve genişleteceği 9 ayrı noktada ise problemli yolları bulunan Şanlıurfa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2011 yılı içerisinde 75 bin ton asfaltlama çalışması yapacağı bildirildi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.