banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

YENİ TESİSLERİ MUHTARLARA ANLATTI

Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra Kaymakam Abdullah Çiftçi’nin de katıldığı toplantıda muhtarlara yeni kurulan 35 bin kişilik konaklama tesisi anlatıldı. Yeni tesisin her türlü ihtiyacın karşılanabileceği şekilde inşa edildiğini muhtarlara anlatan Vali Küçük, mahallelerinde zor şartlarda yaşayan misafirlerin bu tesislere yönlendirilmesini muhtarlardan istedi. Suruç merkezinde dağınık şekilde yaşamlarını sürdüren Suriyeli misafirlerin Suruç halkını da zor duruma düşürdüğünü anlatan Vali Küçük; “Vatandaşlarımızın da rahatını düşünüyoruz. Suruç halkının bugüne kadar yaptıkları her türlü takdirin üstündedir. Onların da huzurunu sağlamak adına oluşturduğumuz yeni tesise misafirlerimizi alarak Suruç’taki yaşamı normale döndürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Yeni konaklama tesisine yerleşen her Suriyeliye tanıtım kartı verileceğini ve her ferdin kartına aylık doksan lira yükleneceğini belirten Vali Küçük; “Çadırlar ısıtmalı, tesiste her türlü ihtiyaç düşünüldü. Giriş çıkışlar serbest olacak. Yeni tesislerde kalanlara çalışma önceliği tanınacak. Servis imkanı olacak. Bundan sonra yapılan yardımlar da sadece yeni tesiste yapılacak” dedi.

Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ise; “Çevre illerden gelen Suriyelilerle yeni tesis dolmadan Kobanili kardeşlerimizi bu tesisin imkanlarından faydalandırmalıyız. Bunda siz muhtarlarımız da önemli bir görev üstleniyor. Mahallelerinizde yaşayan misafirlerimizi yeni tesisimize yönlendirin. Orada misafirlerimize en iyi şekilde hizmetlerimizi ulaştıralım” dedi.  

Toplantı sonunda ise toplantıya katılan muhtarlar yeni tesisleri görmek üzere çadırkente geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.