banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Yeni Şafak yazarı Karagül'den tehlikeli çağrı
Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül 24 şehidin yasını tututulduğu ve öfkenin zirve yaptığı bir günde Twitter'dan tepki çeken bir twit yayınladı.

Hakkari Çukurca'da yapılan PKK saldırısının ardından ülke çapında birlik beraberlik mesajları mesajlarının verildiği ve metanet çağrılarının yapıldığı şu dönemde yazarın çağrısı okuyanları şaşırttı.

Karagül Twitter'da 1 milyon kişiyi büyükşehirlerde sokaklara dökülüp yürüyüş yapmaya teşvik eden twitler yayınladı. Karagül'ün, sinirlerin gerildiği ve öfkenin zirve yaptığı bir günde böyle bir çağrı yapması twitterda da tepkilere neden oldu.
Karagül'ün bu sözlerinin ortalığı karıştırmak isteyenlerin işine yarayacağına da dikkat çekildi ve can alıcı şu soru soruldu?
"Ya Kürtler de o bir milyon kişinin karşısına 1 milyon kişi çıkartmaya kalkarsa?"
Karagül ayrıca yarın Yeni Şafak'taki yazısını da bu çağrıya ayıracağını belirtti. / ROTAHABER- ÖZEL
İşte o twitler:
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.