banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Yeni Nesil Ürünler Şanlıurfa'da Sergilenecek

Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret AŞ’de fuara katılarak, yeni nesil ürünlerinden örnekler sunacak.

İnşaat sektöründe önemli markaların distribütörlüğünü yapan Aray Dış Ticaret AŞ, Atatürk Bulvarı üzerinde eski 11 Nisan Stadyum Alanı’nda düzenlenecek Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı’nda B-250 no’lu stantta yer alacak. Aray Dış Ticaret AŞ fuarda;  WPC ahşap ve plastik kompozit malzemeler, Decopro, Portellus, dekoratif ürünleri; Gemstone, Bampar bambu parke, Ultra Shield, Mflor lüks vinil zemin kaplamaları ve seramik ürünlerini sergileyecek.

Şanlıurfa’nın, yapı ve inşaat sektörünün en fazla canlılık gösterdiği iller arasında yer aldığını belirten Aray Dış Ticaret AŞ Genel Müdürü Atilla Kırşan, geçen yıl ilki düzenlenen Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı’nın sektörün ivme kazanması katkıda bulunduğunu söyledi.  Canlı ve dinamik bir inşaat sektörüne sahip olan şehrin, fuar katılımcıları ve ziyaretçileriyle büyük bir canlılık kazandığını söyleyen Kırşan, “Önümüzdeki on yıl içinde bölgede inşaat sektörünün şimdikinden daha fazla gelişeceği ön görüldüğünde, bu tür organizasyonların önemi artıyor. Fuarın getirdiği yeniliklerle, yapı endüstrisine kalite anlamında katkısı büyük oluyor. Binlerce ziyaretçinin katılımcılarla bir araya gelmesi Şanlıurfa ve bölgesinde inşaat ekonomisinin kalkınmasına ivme kazandırıyor” dedi.

Türkiye’nin doğusunda ilk kez bir fuara katılacaklarını da belirten Aray Dış Ticaret AŞ Genel Müdürü Atilla Kırşan, çok heyecanlı olduklarını söyledi. Kırşan, “Göbeklitepe’nin bulunması ile birlikte yapılaşmanın yani medeniyet tarihinin Şanlıurfa’da başladığını öğrendik. Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı bölgeye önemli bir canlılık getirecek. Fuarın sosyal kaynaşmaya ve kentin ekonomisine olumlu katkısı olacağına inanıyorum. Ürünlerimizi geniş bir alıcı kitlesine tanıtmak ve yeni müşteriler ile tanışmak için bu fuara katılıyoryuz. Geçen yıl 15 bin ziyaretçi sayısı bulan fuara bu yıl da büyük katılım bekleniyor. Bunların arasında Kuzey Iraklı alıcılar da yer alacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.