banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Yeğen katili amca yakalandı
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Aslanlı köyü Han mezrasında geçen yıl akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile çıkan kavgada 17 yaşındaki Cemile Ataş öldürülmüştü. Katil zanlısı amca M. A.'ın yakalanması için harekete geçen güvenlik güçleri, şüphelinin başka bir köyde yakınının yanında saklandığını tespit etti. Şüphelinin saklandığı adrese operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, uzun süredir firari gezen şüpheliyi gözaltına aldı. M. A, ile birlikte Ö. K, isimli şahısta gözaltına alındı.

 

 

Katil zanlısının yakalandığı evde arama yapan güvenlik güçleri, evde 1 Kalaşnikof tüfek, 2 şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirdi. Emniyette ifadesi alınan zanlı adli makamlara sevk edildi.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.