banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Yazarlar B.Ş.B Başkanı Celalettin Güvenç’i Ziyaret Etti

Şanlıurfa eski valisi, 30 Mart seçimleri sonrasının büyükşehir belediye başkanı olan Celalettin Güvenç’i Makamında ziyaret eden Şanlıurfalı yazarlar, başkana hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Şanlıurfa hakkında ki çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Yazarlar, Başkan Güvenç’ten “Şanlıurfa için yapılan ve yapılacak olan çalışma ve icraatlar hakkında bizzat kendi ağzından kendileriyle paylaşmasının daha doğru olacağını söylediler.  Çünkü ikinci ve üçüncü kişilerden alınan bilgilerin sağlıklı olamayacağını biliyoruz. Belediye hakkında yazacağımız bilgilerin bizzat sizin teyit ettiğiniz ve bize açıkladığınız bilgilerin olmasını istiyoruz" dediler.

Bizzat kendisi veya yardımcıları tarafından yazarlarla paylaşılan bilgilerin hem belediye hem de Şanlıurfa için daha verimli olacağını söyleyen” yazarlara, başkan Celalettin Güvenç’de olumlu bakarak; “bunun kendi açılarından da doğru ve yerinde olacağını” belirtti…

Başkanı ziyaret eden yazarlar: Misbah Hicri, Naci İpek, Abdulkadir İkbal, Salih Bencik, Mehmet Guli Aslan ve Mehmet Emin KUŞ

Sohbet karşılıklı fikir alış verişi ve müspet temenniler eşliğinde sona erdi…

www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.