banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Yaz Aylarıyla Birlikte Çalışmalar Hızlandı
Şehrin hemen her bölgesinin birçok noktasında çalışmalarını yürüten Şanlıurfa Belediyesi’nin İçmesuyu, Kanalizasyon, Yağmursuyu, Asfalt, Kilitli parke, Park-Bahçe, Cadde Yenilenmesi gibi daha birçok çalışmayı hummalı bir şekilde yürütüyor.
FEN İŞLERİNİN NEREDE NE ÇALIŞMASI VAR
Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde asfalt ve kaldırım çalışması yürüten Şanlıurfa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çocuk Hastanesi yanı ve Kurtuluş Müzesi çevresinde kilitli parke çalışması, Bahçelievler 4. sokak ve Cengiz Topel’de cadde yenilenmesi yapıyor. 12’ler mahallesinde bazalt parke çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü, Yunus Emre Caddesi ve 24 metrelik yolda kaldırımlar engellilere uygun hale getirilmek için yenileniyor.
Eyyüpnebi mahallesi sabır caddesinde beton parke çalışması yürüten Fen İşleri Müdürlüğü Sancaktar ve İpekyol mahallerinde beton parke çalışmaları yapıyor. Şanlıurfa’yı şantiyeye çeviren Şanlıurfa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmaları Topçu Meydanı Dispanser önünde beton parke çalışması yapıyor.
“Belediye Çalışıyor, Şanlıurfa Değişiyor” sloganıyla Belediye Başkanlığında 9. yılına giren Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “İlk günkü heyecanımızdan asla bir şey kaybetmedik. Yaz mevsimini fırsat bilerek alt ve üstyapıda tüm gerekli çalışmaları yaparak yepyeni bir Şanlıurfa inşa etmenin gayreti içersindeyiz. Şanlıurfa’yı Dünya Kenti yapacağız. Şanlıurfa Belediyesi olarak bu konuda elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.