banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

VALİ İZZETTİN KÜÇÜK'TEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE VEDA ZİYARETİ

 


Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye veda ziyaretinde bulundu. İki bucuk yıla yakın bir süredir Şanlıurfa'da başarılı bir şekilde Valilik görevini yürüten İzzettin Küçük, geçtiğimiz gün yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Bursa Valiliğine atanmıştı.
Bu kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Vali Küçük'ü Başkan Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri karşıladı.
Başkanlık makamında bir süre sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi ve Vali İzzettin Küçük ardından açıklamada bulundu.
Şanlıurfa'ya vermiş olduğu hizmetlerden ve katkılardan dolayı Vali İzzettin Küçük'e teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, Küçük'e Bursa'daki çalışma hayatında başarılar diledi.
"Peygamberler şehri Şanlıurfa'mıza hizmet eden Sayın Valimiz İzzettin Küçük'ü büyük bir gurur ve onurla uğurluyoruz" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa için önemli ve güzel projelere bir uyum içerisinde imza attık. Yolu açık olsun, Rabbim yardımcısı olsun. Şanlıurfa'ya vermiş olduğu hizmetlerden ve kazandırmış olduğu projelerden dolayı Şanlıurfa halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.
VALİ KÜÇÜK, "NİHAT BEYLE GÜZEL BİR İŞBİRLİĞİ İLE ÇALIŞIYORDUK"

İki buçuk yıl içerisinde çok iyi bir iş birliği halinde güzel çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise, "Ayrılış için Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'yi ziyaret ederken Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısının ilk günü olması dolayısıyla İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerimizle de bir araya geldim. Şanlıurfa'mızda yapılacak olan projeler ile ilgili görüşme sağladık. İki buçuk yıl içerisinde çok iyi bir iş birliği ile güzel bir anlayış çerçevesinde çalıştık. Asıl olan bu şehrin menfaati, hatırı ve geleceğidir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum. Gerçekten Nihat beyle yoğun bir dönem geçirdik ve bu dönem içinde hiç bir zaman ayrı düşmedik. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Şanlıurfa'mıza kıymetli hizmet yapacaktır" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.