banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

YAVUZ’DAN BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NA PLAKET


Şanlıurfa’ya ziyaret bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Şanlıurfa Gap Havalında karşılayan Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz. Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yeni çıkan yasalarla Şehit Ailelere verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Tüm Şehit Aileler ve Gaziler adına Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyor Göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisini kutladığını belirten Yavuz, “Başbakanım Sayın Ahmet Davutoğlu’na Şehit Ailelere verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Derneğim adına bu Plaketi taktim ediyorum.
Başbakan Davutoğlu burada yaptığı açıklama'da bugün Türkiye’de huzur ve güven içinde yaşamamızı şehit ve gazilerin hayatlarına borçlu olduğumuzu belirterek, bu ülke için canlarını feda eden şehitleri hiçbir zaman unutmadıklarını, unutmayacaklarını onlar Şehitlerimizden emanet olduğunu ve her zaman emirlerinde olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.