banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Yatağında trafik kazasına karıştı

O esnada yatağında uyumakta olan 1 kişi, üzerine devrilen duvar ve cam parçalarıyla yaralandı. Aynı odada uyuyan eşi ve bebeği ise şans eseri yara almadan kurtuldu.

Babasının otomobilini izinsiz kullanan bir genç yanına 15 yaşlarında 2 arkadaşını da alarak gezmeye çıktı. Alkol aldıkları iddia edilen gençler kullandıkları 34 GZC 51 plakalı otomobille Niğboğlu Caddesi üzerinde bir araca vurarak kaza yaptı. Kaza sonrası kontrolden çıkan otomobil Turan Kaldır(28) ve ailesinin yaşadığı zemin kattaki evin penceresine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle duvarın bir kısmı ve pencere, o sırada yatağında uyumakta olan Turan Kaldır'ın üzerine uçtu. Kazada yaralanan Kaldır sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aynı odada yatan eşi Elif Kaldır ve bebeği ise kazayı yara almadan atlattı. Otomobilde bulunan gençler kazadan sonra olay yerinden kaçmaya çalıştı ancak polis tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan gençler karakola götürüldü.

Uykuda gelen kazanın şokunu yaşayan Elif Kaldır, kazayla ilgili, "Yatağımızda uyuyorduk. Aniden otomobil gelip pencereye çarptı. Duvar ve pencere eşimin üzerine çöktü" diye konuştu.
Kaza yerinde toplanan mahalle sakinleri ise, "Araçta 3 genç vardı. Yaşları küçüktü. Gençlerden birisi babasından izinsiz otomobili almış. Önce bir kamyona çarpmışlar. Ardından da araç kontrolden çıkıp evin penceresine vurmuş" dedi.

Polis kaza mahallinde geniş çaplı incelemelerde bulundu.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.