banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

Yaşlı kadının cesedi sulama kanalında bulundu

 Tarsus’a bağlı Esenler Mahallesi’nde DSİ’ye ait sulama kanalında yaşlı bir kadının cesedi çıkartıldı.

Tarsus İlçesine bağlı Esenler Mahallesi’nin yanından geçen DSİ’e ait sulama kanalında bir ceset gören  tarım işçileri, durumu Tarsus Jandarma Komutanlığına bildirdiler. Olay yerine giden Jandarma ekipleri, cesedi sudan çıkartarak soruşturma başlattı. Yapılan araştırma sonucunda DSİ sulama kanalından çıkarılan kadın cesedinin Adana’nın Küçük Dikili Mahallesi’nden bir gün önce kaybolduğu bildirilen 80 yaşındaki Şehriban Varlıkoğlu’na ait olduğu tespit edildi.

Olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Tarsus Devlet Hastanesine götürülen Varlıkoğlu’nun cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Adana’ya bağlı Küçük Dikili Mahallesi’nde oturan Valıkoğlu’nun son zamanlarda yaşadığı olumsuz olaylar ve ekonomik sıkıntılardan  etkilenerek, bunalıma girdiği ve yakınlarına sürekli ‘Kendimi kanala atacağım’ şeklinde söylemlerde bulunduğu iddia edildi. Varlıkoğlu’nun, Küçük Dikili Mahallesi’nde oturduğu evinden dün sabah saatlerinde çıktığı ve kendisinden cesedi bulununcaya kadar hiç haber alınamadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.