banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Yaşlı kadını dolandırdılar

 

Şanlıurfa’da emekli aylığını alıp bankadan çıktıktan sonra, arkasından gelip kendisini banka görevlisi olarak tanıtıp, eksik para vermişiz diyerek kadının alindeki parasını ve banka hesap kartını alarak kayıplara karıştı.

 

İddiaya göre Şanlıurfa Merkez Yeşildirek Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarındaki bir bankadan 600 TL Maaşını alan emekli Emine Ç. Aylığını aldıktan sonra dolmuşa binmek için yolun karşısına geçmiş. Tam o sırada bilinmeyen bir şahsın kendisine yaklaşarak, kendisini banka görevlisi gibi göstererek maaşının eksik ödendiğini söyleyerek Emine Ç.’den parayı ve hesap cüzdanını isteyerek, nüfüs cuzdanının fotokopisinin çektirip bankaya gelmesini söylemiş.

Yaşlı bayan kendisine inanmayıp cüzdanı ve parayı vermeyincede, bankanın müdürünü aradığını iddia ederek, müdür denilen şahısla Emine Ç.’yi görüştürmüş. Müdür olarak telefonda konuşan şahıs Emine Ç.den aynı istekte bulununca, o da inanmış ve para ile hesap cuzdanını bilinmeyen şahsa vermiş. Nufüs cuzdanının fotokopisini çekip bankaya döndüğünde dolandırıldığını anlamış.

Konu ile ilgili olarak Yenişehir karakoluna başvuruda bulunan olay ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.