banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Yaşlı adamdan 18 gündür haber alınamıyor

Elazığ’ın Kovancılar ilçesine bağlı Karasungur köyünde ikamet eden İsmail Doğan (57) isimli yaşlı adamdan 17 Ekim’den bu yana haber alınamıyor. Ailesi ise hayatından endişe ediyor.

118 gündür kendisinden haber alınamayan İsmail Doğan’ın oğlu Nahit Doğan, babasının herhangi ibr rahatsızlığın olmadığı belirterek yetkililerden ve vatandaşlardan yardım beklediklerini söyledi.

Nahit Doğan, “Kovancılar’ın Karasungur köyünde oturuyorum.  Babam İsmail Doğan 17 Ekim’den beri kayıptır. Bugüne kadar kendisinden hiçbir haber alamadık.  Vatandaşlarımızdan ve emniyet birimlerimizden bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Babamın herhangi bir hastalığı yok. Evde yaşanan ufak bir tartışmadan sonra kızıp dışarı çıkmış ve o günden beri de haber alamıyoruz.” dedi.

Babasının hayatından endişe ettiklerini belirten Nahit Doğan, babasını çevrelerinde görenlerin 0539 954 20 07 numaralı telefona ulaşmalarını istedi. (Sinan Bilici–İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.