banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Yaşlı adam dereye düştü
Olay sabah saatlerinde Beykapısı Mahallesi Mahmutoğlu kulesi yanında bulunan park içersinde meydan geldi. Edilen bilgilere göre  Mahmut Dördal (62) sabah namazından sonra ekmek almak için fırın yolunda bulunan park içersinde dinlenmek üzere orada bulunan bankette oturmak isterken aniden dengesini kaybetmesi sonucu karakoyun deresine düştü.

Olayı gören vatandaşlar ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekip, itfaiye ve polis geldi. İtfaiye’nin ve 112 acil yardımın özverili  çalışmaları sonucu Mahmut Dördal dereden çıkarılarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hekim dede mahallesi muhtarı Şahin Şahap dertlimi dertli demiş Bunuda yetkili makamlara iletmiştik O derenin etrafına korkuluk yapılması gerektiğini urfahaberturk.com aracılığı ile'kamoyuna duyurmuştuk.
Hekim dede mahallesi muhtarı Şahin şahap' ne kadar haklı olduğunun ortaya çıkması için Şanlıurfa  belediyesi  Dereye başka şahışların Düşmesinimi Bekliyor ..
Şanlıurfahaberturk.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.