banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

Yaşlı adam 40 yıllık eşini öldürdü

 Bursa’da 65 yaşındaki bir adam, aynı binada ayrı oturduğu 40 yıllık eşini ‘Çamaşırlarımı neden çaldın’ dediği için öldürdü. Daha sonra pişmanlık duyan adam polise teslim olarak suçunu itiraf etti.

Edinilen bilgilere göre Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, 40 yıllık eşini öldürdükten sonra yaşadığı vicdan azabı sonrası polis merkezine giderek teslim olan cinayet zanlısı Mehmet K, ifadesinde, "Yaklaşık 7-8 yıldır aynı apartmanda ayrı yaşıyorduk. Bana olay günü 'Çamaşırlarımı neden çaldın?' diye sordu. Yüzüme anahtar fırlattı. Bu sırada canım yanınca karımı iterek düşürdüm." dedi.

‘Normal ölüm’ raporu verilmişti


Geçtiğimiz günlerde bir apartman dairesinde çocukları tarafından merdivenler üzerinde ölü bulunan ve belediye tabibi tarafından 'normal ölüm' raporu verildiği iddia edilen Emine K'nın (57), cinayet sonucu öldüğü ortaya çıktı.

Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Mehmet K. ifadesinde, olay günü eşinin kendisine ‘Çamaşırlarımı neden çaldın?’ sorusunu sorması üzerine tartıştığını, eşinin yüzüne anahtar fırlattığını, kendisinin de eşini itmesi sonucu yere düştüğünü ve yerde boğazına basarak eşini öldürdüğünü itiraf etti.

Mehmet K.'nın ifadesinden sonra cumhuriyet savcılığından alınan izin ile Emine K.'nın cesedi aynı gün mezardan çıkartılıp, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Nöbetçi mahkemede ifade veren Mehmet K, tutuklanarak cezaevine konuldu. (Zeki Aras –İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.