banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Yasin Börü ve arkadaşları Van'da anılacak

HDP'nin sokağa inme çağrısının ardından Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken HDP/PKK yandaşları tarafından katledilen Yasin Börü ve arkadaşları, Van'da düzenlenecek programla anılacak.

Musatazaflar Cemiyeti, 8 Ekim Perşembe günü Elit Düğün Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak olan anma programına tüm Van halkını davet etti. Ayrıca sinevizyon gösteriminde yer alacağı programda bayanlara da yer ayrıldığı ve girişlerinde ücretsiz olduğu duyuruldu.

Yasin Börü ve arkadaşları 7 Ekim 2014 tarihinde Kurban Bayramının 4. günü fakirlere kurban eti dağıtırken HDP/PKK yandaşlarının saldırısına uğramıştı. Bir binanın 3. katında bulunan eve sığınan Yasin ve arkadaşları, HDP/PKK yandaşları tarafından silahla vurulduktan sonra defalarca bıçaklanmış, 3. kattan aşağı atılmış, başları taşla ezilmiş ve üzerlerinden otomobille geçildikten sonra vücutları yakılmak istenmişti. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.