banner2
Öne Çıkanlar FETÖ Nihat Çiftçi PKK Sanlıurfa haber

Yasin Börü ve arkadaşları Midyat'ta anılacak

HDP yöneticilerinin Kobani’yi bahane ederek sokaklara saldıkları  PKK’li çetelerin, Diyarbakır’da çıkardıkları olaylarda  vahşice şehid ettikleri Yasin Börü ve arkadaşları, Azim-Der tarafından düzenlenecek olan  “Şehid ve Şehadet” konulu bir programla anılacak.

Program hakkında bilgi veren Azim-Der Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sait Başaran, ”Öncelikle vahşice şehid edilen Yasin Börü ve  arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vahşeti yaşatanların da hem bu dünya, da hem ahirette cezalarını çekmelerini temenni ediyorum. Bu kardeşlerimiz hatırlatmak ve  bir nebze olsun hayır ve dua da bulunulmasına vesile olmak amacıyla, bir anma programı düzenlemek istedik. Şehitlerin kanı kardeşlik için bir vesiledir. Programımızda şehid ve şehadet konulu konuşmalar, ezgi ve ilahilerin seslendirilmesi, şiir dinletisi olacak.” dedi.

Programın yapılacağı yer, tarihi ve saati hakkında da bilgi veren Başaran,” İnşallah önümüzdeki Pazar günü Kocatepe ilk ve orta okulu konferans salonunda saat 20:00’de programımız başlayacak. Bu vesile ile Azim-Der adına tüm Midyat halkımızı anma programımıza davet ediyoruz. (Süleyman Tunç-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.