banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Yasin Börü ve arkadaşları Denizli'de anılacak

Denizli’de Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörlüğü geçen yıl 6-7 Ekim’de katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için anma programı düzenleyecek.

11 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Denizli Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek programa tüm halkı davet eden Peygamber Sevdalıları Denizli Koordinatörü Yunus Akbay, “Peygamber Sevdalıları Denizli Koordinatörlüğü olarak 6-7 Ekim olaylarında vahşi işkencelerle katledilen, şehit edilen Yasin Börü ve arkadaşlarını rahmetle anma, onların yolunu takip etme anlamında bir program düzenlemeye niyet ettik. Programı inşallah, bu Pazar günü Denizli Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda, Şehitler Kervanı Platformu Başkanı Sayın Ömer Çelik Hocamızın katılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Programa Denizli'de bulunan sivil toplum kuruluşlarını, siyasi partileri ve tüm Denizli halkını davet ettik.'' dedi.

Düzenlenecek programla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Denizliler ise Denizli’de böyle bir programın düzenlenmesinin çok yerinde bir karar olduğunu belirterek, Peygamber Sevdalıları Platformu’na teşekkür etti. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.