banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Yasak ilişkide cinayet

Mersin’de bir kişi yasak ilişki yaşadığı iddiasıyla bir kadını öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği iddia edildi. Olay Mersin merkez Akdeniz ilçesi Cami şerif Mahallesi 5206 Sokakta bulunan Dilek Apartman’ın birinci katında meydana geldi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Z.A yasak ilişki yaşadığı S.T (31) ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Z.A, yanında getirdiği tabanca ile kadının karnına 3 el ateş etti. Yaralanan kadın, sürüklenerek pencereye kadar gelerek çevreden yardım istedi. Daha sonra şahıs ateş ettiği tabanca ile kafasına sıkarak intihar etti.

Yaşananlar üzerine çevrede bulunan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis içeri girdiğinde şahısların cansız bedenine ulaştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Osman Öksüz-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.