banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Yarım Kalan Cami Yardım Bekliyor

Suruç ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde yaklaşık iki yıl önce mahalle sakinleri ve hayırseverler tarafından yaptırılmaya başlanan Müshap Bin Ümeyr Camisi’nin inşaatı, ekonomik sıkıntılar nedeniyle ağır şekilde devam ediyor.
Gazetemizi ziyaret eden Sefa Cami İmam Hatibi ve Müshap Bin Ümeyr Cami İnşaatı sorumluluğunu üstlenen Ömer Tayan Cami İnşaatı hakkında bilgi verdi. Tayan Konuşmasında; “ Camimiz 3 katlı, alt katı Bay Bayan Taziye Evi, Orta katı Kuran Kursu ve üst katı ise cami olarak yapılmaktadır. Taziye evlerimiz bitirilerek hizmete açıldı. Camimizin ise eksiklikleri var şimdiye kadar 400 bin tl. masrafımız oldu..camimizin bitmesi için yaklaşık olarak 300 tl daha ihtiyacımız var. Şimdiye kadar yardımlarını esirgemeyen Hacı Abdullah Ateş 135 bin tl ve İş Adamı Fethi Şimsek 20 tl yardımda bulundu. . Sağ olsun Fethi Şimşek 30 bin tl daha yardımda daha bulunacak. Ama 300 bin tl daha ihtiyacımız var, Müshap Bin Ümeyr Camiinin bitirilmesin için hayırsever vatandaşlarımızın yardımını bekliyoruz. “dedi. Yardım yapmak isteyen hayır sever vatandaşlar 0542 788 35 14 numaralı telefonu arayabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.