banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yardımeli'nden Şanlıurfa'da 4 bin aileye kurban etti

Yardımeli derneğinin başlatmış olduğu kampanya doğrultusunda Hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan 350 küçükbaş hayvanın kesim ve dağıtım organizasyonu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi kurban etlerinin kesim ve paketleme yapılan mekanı ziyaret ederek burada dernek yetkilileri ile görüştü.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi "Yardımeli Derneğinimiz bu yıl  Şanlıurfa'mızı seçti. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Yardımeli Derneğimiz ile beraber bir oraganizasyon gerçekleştirdik. Kurban kesim noktasında 350 küçükbaş kurbanı bölgemizde yaşayan ve ihtiyacı olan 4 bin aileye ulaştırıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi Kurban Bayramında da yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bizi bekleyen aileler ve sofralar var. Biz bu aileler ile birlikte paylaşmayı kardeşliği ve bayramın sevincini yaşıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen Yardımeli Derneği, Derneğimizin yönetici ve üyelerini kutluyorum dedi.

 

Yardımeli Derneği adına konuşan Mehmet Çakıl, "Organizasyonumuza sunmuş olduğu katkılarından dolayı başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şanlıurfa'yı merkez seçmemizdeki gaye bu sene muhacirlerin bu bölgede yoğunlaşmış olmasıydı. Bu bayram 4 bin aileye ulaşıyoruz. Tabi bu organizasyonda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin katkıları çok büyük. Hayır sever vatandaşlarımızın desteği ile yardımlarımız artarak devam edecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.