banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Yaralı Gazzelilere ziyaret

Âlimler Cemiyeti Üyesi Abdulhakim Sonkaya ve Özgür Kudüs Platformu Sözcüsü Mehmet Özcan, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Gazzeli yaralıları ziyaret etti. Ziyarette çocuk yaralılara oyuncaklar hediye eden heyet tüm yaralılarla tek tek ilgilendi.

Umarız bu bedeller, Ümmetin kurtuluşuna vesile olur

Gazzeli yaralıları hastanede ziyaret eden Âlimler Cemiyeti üyesi Abdulhakim Sonkaya, Gazzeli Müslümanların ödediği bedellerin Ümmetin kurtuluşuna vesile olmasını diledi.

Yaralıların, İsrail tarafından kendilerine yaşatılan vahşetin izlerini taşıdıklarını ifade eden Sonkaya, “Âlimler Cemiyeti olarak Gazze’de Siyonist İsrail’in saldırıları sonucu yaralanarak İstanbul’a getirilen yaralı kardeşlerimizi hastanede ziyaret ettik. Hastane yetkilileri tarafından yaralılar hakkında bizlere bilgi verildi. Yaralı kardeşlerimizin fiziki şartlarını iyi gördük. Tabi ki İsrail’in vahşi ve korkunç saldırılarının etkilerini taşıyorlar. Burada yatan yaralıların aileleri, akrabaları Gazze’de kalmış. Bunun da bir nevi acısını yaşıyorlar. Yine burada bazı STK’ların ve gönüllülerin kendileriyle ilgilendiklerini gördük. Türkiye’nin Müslüman halkı açısından sevindirici bir durumdur. Bu ilgi ve alaka onları ister istemez mutlu ediyor. Yaralı kardeşlerimize desteklerimizi ifade ettik. Onlar da memnun kaldılar. Bize dua ettiler. Umarız ki bu ödenen bedeller Ümmetin izzetine ve kurtuluşuna vesile olur” şeklinde konuştu.

“Siyonistler 66 yıldır katletmeye devam ediyor”

Hamas direnişinin Siyonistleri dize getirdiğini belirten Özgür Kudüs Platformu Sözcüsü Mehmet Özcan ise, “Özgür Kudüs Platformu olarak Gazzeli yaralı kardeşlerimizi ziyarete geldik. Yaralı kardeşlerimizin dramı yüreğimizi yaktı. Burada dikkatimi en çok çeken nokta şu oldu. Bir yaralının siyonist saldırıları sonucu ayağı kesilmiş ve bir gözünü de kaybetmiş. Bizler, Siyonist katillerin ne kadar cani olduğunu yazılarımızda sürekli bir şekilde dile getiriyoruz. Ancak burada bu katliamların tanıklarını canlı olarak gördükten sonra israil’in vahşiliğini yazmak ile görmek arasında da fark olduğunu müşahede ettik ki israil terörist bir rejim.” diye konuştu.

“Siyonist’in anladığı dil direniştir”

İsrail’in 66 yıldan bu yana katliamlarına devam ettiğini ifade eden Özcan, “Hala ateşkes olmasına karşın buna uymayan yine Siyonistlerdir. İsrail hala Gazze’ye yönelik taciz ateşlerine devam edip ateşkesi ihlal ediyor. Gazze’yi işgal etmek için büyük bir çaba içerisine giriyor. Bu acımasız katillerin ateşkesle değil, Hamas’ın gösterdiği gibi destansı bir direniş ile dize geleceğini düşünüyorum” dedi. (Erkam Yavuz- İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.