banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

YARALI AT KADERİNE TERK EDİLDİ

Şanlıurfa’da sahibi tarafından sokağa atılan İngiliz atı belediye yetkilileri tarafından hayvan barınağına götürüldü.

Şanlıurfa’nın Beykapısı Mahallesi’nde yaralı bir atın yol ortasında yattığını gören vatandaşlar, atın yaralı olduğunu görünce durumu polis ve belediye ekiplerine ihbar etti.
Olay yerine gelen polis ekipleri uzun süre, belediye veterinerine ulaşmaya çalıştı. Polis ekipleri yoldan geçen araçların çarpmaması için ayağı kırık at çevresinde önlem aldı.
Olayı duyup olay yerine gelen bir vatandaş ise yaralı atın İngiliz yarış atı olduğunu kendisinin de at sahibi olduğunu belirterek, at sahiplerinin atın öleceğini düşünerek atı yol ortasına bıraktıklarını ileri sürdü.  Atın bulunduğu yerde ise çok sayıda cam kırığının olması dikkat çekerken polis ekipleri ata sarhoş birinin işkence yapmış olabileceği ihtimali üzerinde durdu.  Yaralı atın yerde yattığını ve etrafında kanlı cam kırıklarını gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
 Uzun bir aradan sonra olay yerine gelen belediye veterineri ata iğne yaptıktan sonra, görevliler atı bir kamyonete yükleyip tedavisi yapılmak üzere Eyyübiye Mahallesi’nde bulunan Şanlıurfa Belediyesi’ne ait hayvan barınağına götürdü.
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.