banner2
Öne Çıkanlar İl Emniyet Müdürlüğü risalei nur Av. Haluk Pekşen

YAR-DER fakir öğrenciler için kermes düzenledi

Şanlıurfa’da fakir ve muhtaç öğrenciler yararına düzenlenen kermes  hakkında bilgi veren Yar-Der Başkanı Seyfeddin Gündüz, Yar-Der olarak bu tür kermesleri her yıl düzenlediklerini belirterek, bu yılın kermesini fakir ve yoksul öğrenciler yararına düzenlediklerini söyledi.

“Halkımız muhtaç öğrencileri unutmasın”

Her yıl ilkbaharda yaptıkları kermesi, bu yıl sonbaharın gelmesiyle düzenlediklerini aktaran Gündüz, “Şanlıurfa Yardım Eli Derneği olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz kermes, bu yıl fakir ve muhtaç öğrenciler yararına düzenlemekteyiz. Halkımızın bu konuda öğrencilerimizi unutmamasını diliyoruz. Kermesimizi her yıl düzenli olarak ilkbaharda düzenliyorduk. Lakin bu yıl sonbahara denk geldi.” dedi.

“Kermes 19 ile 25 Ekim tarihlerinde Topçu Meydanında”

Topçu Meydanında 19 ile 25 Ekim tarihleri arasında devam edeceği belirtilen kermeste bir eve gerekli olan her türlü ihtiyaç malzemesinin bulunduğunu tüm Şanlıurfalıların kermese ilgi göstermelerini ve bu çorbada tüm hayırseverlerin tuzu bulunması gerektiğini belirten Gündüz, “Hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımızdan bu konuda teveccüh bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.    (Ramazan Casuk-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.