banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yapı denetimlerine sıkı takip‏


Şanlıurfa Belediyesi kentteki yapıların güvenilirliğini ve denetimi yakın takibe almak için başlattığı toplantıların ikincisini gerçekleştirdi.



Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Cevahir Konukevinde gerçekleştirilen toplantıda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü uzmanlarıyla bir araya gelen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bu kez de Mimarlar Odası, İnşaat mühendisleri Odası ve Şehir plancılarından oluşan sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle yapı denetimi konusunda bir toplantı yaptı. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu da katıldı.



Belediye Başkan Yardımcısı Güllüoğlu, yaptığı açıklamada, Van depreminden sonra konutların güvenliğiyle ilgili yerel yöneticiler olarak sessiz kalmanın mümkün olmadığını belirtti.



Bu çalışmalar çerçevesinde ilgili kurum ve sivil toplum örgütleriyle toplantılar yaptıklarını anlatan Güllüoğlu, yapı denetimine önem verdiklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.