banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Yakalanacağını Anlayanca Uyuşturucu Torbalarını Atıp Kaçtı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda bir kamyonetten araziye çuvallar halinde 172 Kilo uyuşturucu ele geçirildi.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından içerisinde uyuşturucu madde taşıdığı tespiti ve takibi yapılan 21 B…plakalı araç sürücüsü M.D., Şanlıurfa ili Viranşehir ilçesi mevkiinde Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte müşterek yapılan operasyonda kamyonette bulunan uyuşturucu çuvallarını yol kenarındaki tarlaya atarak yaya olarak kaçmıştır.

Tarlada yapılan aramada çuvallar içerisinde (172) kğ. Kubar esrara ve araca el konularak Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kaçan şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam ediyor.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.