banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Yağmur geliyor, Toz bulutu gidiyor

Şanlıurfa’yı kaplayan toz bulutu yağmurlu hava ile dağılacak.

Şanlıurfa Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; “Sabah saatlerinden itibaren Bölgemizi etkisi altına alan toz taşınımı gece geç saatlere kadar ilimiz de etkisini sürdürecektir.

 

Toz taşınımından dolayı II merkezinde 1 km' nin altına kadar düşen görüş mesafesi sınıra yakın ilçelerimizde 200 metreye kadar inmektedir. Gece yağacak olan yağışla birlikte etkisini azaltacak olan toz taşınımının Çarşamba günü bölgemizde tekrar etkili olması beklenmektedir. Toz taşınımından dolayı yağışlar çamur şeklinde olacaktır Yağışların aralıklarla hatta sonuna kadar devam edeceği beklenmektedir. Yağışlar Çarşamba günü bölgemizde etkili olacaktır.

 

Perşembe gününden itibaren sıcaklıklar hissedilir derecede azalacaktır. Gündüz 13 derece olan hava sıcaklıkların Perşembe gününden itibaren 6-7 dereceye kadar düşecektir” denildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.