banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Vurulan Ceylanpınarlının tedavisi Urfa'da sürüyor

. OSM Ortadoğu Hastanesine kaldırılan Özer yapılan ameliyatın ardından yoğun Bakım Ünitesine alındı. Özer’in tedavisi sürüyor.

 

Suriye'nin Rasulayn kasabasında Özgür Suriye Ordusu ile PYD güçleri arasında devam eden çatışmalar şiddetini artırdı. Tank ve topların da kullanıldığı çatışmalarda bazı mermi ve şarapnel parçaları Türkiye sınırını geçerek Ceylanpınar'da binalara isabet etti.

 

Aydınlık mahallesinde oturan 32 yaşındaki kalıpçı ustası Ahmet Özer'e camdan giren bir mermi isabet etti. Akşam yemeği yerken yere yığılan Özer yakınları tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Özer, ambulans ile OSM Ortadoğu Hastanesine sevk edildi.

Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Servet Gençağa ve KBB Uzmanı Op. Dr. Emre Erkilet’in birlikte yürüttüğü ameliyatla Özer’in boynuna saplanan Mermi çıkarılarak gerekli cerrahi müdahale gerçekleştirildi.  Ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alınan özerin tedavisi sürüyor.

 

Ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Servet Gençağa bir açıklama yaptı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.