banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Viranşehir’in renk mozaiği sabır beldesinde buluştu

Sabır beldesinde renk mozaiğinin bir araya geldiği iftar yemeğine, Eyüp Nebi Belde Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, AK Parti Viranşehir ilçe başkanı Celalettin Sayan, CHP ilçe başkanı Remzi Taylan, MHP İlçe başkanı Kerim Etli, HAS Parti İlçe Başkanı Ahmet Çınar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt, AK Parti Eyüp Nebi Belde başkanı Cevat Bayrak,parti yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İftardan önce beldeye gelen Siyasi parti başkanları ve yöneticileri Sabır beldesindeki türbeleri ziyaret edip dua etti. Daha sonra Viranşehir Renk mozaiğinin bir araya geldiği iftar sofrasında dualar eşliğinde iftar açıldı.

Viranşehir’deki renkleri sabır beldesinde bir araya getiren Eyyüp Nebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım iftardan sonra yaptığı açıklamada, her yıl düzenli olarak Ramazan ayı boyunca geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bu yıl bir değişiklik yaparak siyasi parti başkanlarını davet ettiklerini belirterek, yemeğe katılan başkan ve parti yöneticilerine teşekkür etti.

Siyasi Parti başkanları ise, Viranşehir’in renk mozağini Sabır beledesinin bu güzel atmosferinde bir araya getirdiği için Eyyüp Nebi belediye başkanına teşekkür ettiler.

Haber-Foto: Mustafa Çapanak

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.