banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Viranşehir'e Yeni Hükümet Konağı Yapılacak

Viranşehir Hükümet Konağı ihalesi Kaymakamlık toplantı Odasında Kaymakamımız Sayın Muhammed Lütfi Kotan başkanlığında yapıldı. Hükümet Konağı yapım ihalesinde 12 şirket teklif verdi.

Teklifleri değerlendiren ihale komisyonu Viranşehir Hükümet Konağı yapım işini 5 trilyon 680 bin liraya ihale etti. Sözleşmede 550 günlük süre tanınan şirket, yer tespitinden sonra inşaata başlayacak. Mart ayında temellerinin atılması beklenen Viranşehir Hükümet Konağı ilçenin resmi kurumlarını bir çatı altında toplayarak vatandaşın iş ve işlemlerini hızlı bitirmesinde kolaylık sağlayacak. Kaymakamımız Sayın Muhammed Lütfi Kotan’ın altına imza attığı en önemli projelerden biri olan Viranşehir Hükümet Konağı, Viranşehir Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin son projesi olma özelliği de taşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.