banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Viranşehir'de yürüyüş ve gösteri yasaklandı

Viranşehir'de 6 Mart'ta yapması planlanan “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinliğinde muhtemel çıkacak provakatif eylemlerin yaşanmaması için kaymakamlık tarafından yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stand açma ve benzeri türdeki açık alanlardaki etkinliklerin yasakladığı bildirildi.

Viranşehir Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "İlçede; 06.03.2016 tarihinde açık alanda yapılması düşünülen “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinliğinin, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 17. Maddesine istinaden ilçede provakatif eylemlerin yaşanabileceğine ve kamu güvenliğini bozmaya dair eylemlerin yaşanabileceğine dair kuvvetli duyumların olmasından dolayı her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stand açma ve benzeri türdeki açık alanlardaki etkinliklerin yasaklanması kararı alınmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında, "Vatandaşlarımızın bu güne kadar göstermiş oldukları sağduyulu ve duyarlı davranışları neticesinde ilçemizde huzur ve güvenlik açısından herhangi bir sorun yaşanmamıştır. Bu duyarlı ve sağduyulu davranışlarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür eder, alınan bu karara da aynı duyarlılığın gösterilmesini temenni ederiz." ifadelerine yer verildi. (Sabri Acet-İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.