banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Viranşehir'de Polise bombalı saldırı düzenleyenler yakalandı

Şanlıurfa Viranşehir ilçesinde üç gün önce içerisinde Özel hareket polisinin bulunduğu araca düzenlenen ve 1 polisin şehit 3 polisin yaralandığı saldırının faillerine yönelik operasyon yapıldı. 11 şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili olarak olarak Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne görevlendirilen Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görevli (4) özel harekât polis memurunun içerisinde bulunduğu zırhlı araç ile 21 Ağustos 2016 günü saat. 19.30 sıralarında Viranşehir ilçesi Kırlık Mahallesi Şanlıurfa – Mardin D-400 karayolunda Şanlıurfa ili istikametinde yol emniyet ve kontrol faaliyeti icra ederlerken Akçataş mevkiine geldikleri sırada bölücü terör örgütü tarafından yol kenarına döşenen EYP’nin patlatılması sonucu terör olayı meydana gelmiştir.

2. 23 Ağustos 2016 tarihinde, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından meydana gelen terör olayını araştırmak ve faillerini tespit etmek maksadıyla Viranşehir ilçesinde (4) ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapılmış ve yapılan operasyon neticesinde olayla ilgisi olduğu değerlendirilen ve aralarında Suriye uyruklu şahsında bulunduğu toplam (11) şüpheli şahıs gözaltına alınmış ve haklarında yasal işlem başlatılmıştır.


Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.