banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Viranşehir’de feci kaza: 1 Ölü 1 Yaralı

Mardin-Viranşehir istikametine gelmekte olan 63 NS 275 Plakalı kamyon ile aynı istikamette gitmekte olan 63 HC 162 plakalı Traktöre arkadan çarptı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada Traktör üzerinde bulunan Halil Karakurt (38) ve Halil Hamcan yaralandı.

Yaralılar Kaza yerine çağrılan Ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılara burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Halil Karakurt (38) yaşamını yitirirken, yaralılardan Halil Hamcan ise Şanlıurfa Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi.

Kaza haberini alan Halil Karakurt ve Halil Hamcan’ın akrabaları hastanede sinir krizleri geçirdi.

Kaza sonrası henüz ismi öğrenilmeyen kamyon şoförü gözaltına alınırken, Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Meydana gelen kazadan dolayı Viranşehir-Mardin yolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı. Olay yerine gelen kurtarma ekibinin araçları yoldan kaldırmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Kazada yaşamını yitiren Halil Karakurt’un evli ve 6 çocuk babası olduğu öğrenildi.

 

Haber-Foto: Mustafa Çapanak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.