banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Viranşehir'de çalışmalar son hız devam ediyor


Viranşehir İlçesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonel projeleri ile birlikte her geçen gün daha da yaşanabilir bir ilçe haline geliyor.
İlçede altyapıdan yol çalışmalarına, yeni tesislerin yapımından sosyal yaşama kadar her alanda yenilikler sağlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçede 2016 planlamasını da koordineli bir şekilde hayata geçirmeye devam ediyor.
Şantiyeye dönen ilçede bu yıl için 160 kilometrelik yol ağı belirlenirken sosyal hizmetler arasında yer alan çorba evi, taziye evi ve camilere yönelik yatırımlar da vatandaşların takdirini topluyor.
"İLÇEMİZ ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜ"
İlçedeki çalışmalar sayesinde Viranşehir'in her geçen gün kademe atladığını söyleyen Kale Mahalle Muhtarı Halil Yüksel, çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
Mahalle sakinlerinden de olumlu yansımalar aldıklarını sözlerine ekleyen Muhtar Yüksel, "Büyükşehir, Viranşehir'de çok güzel çalışmalar yaptı. İlçemiz adeta şantiyeye dönüştü. Gereken ne varsa yapılıyor. Memleketimizin sorunu yok denecek kadar asgari düzeye geldi" dedi.
"BÜYÜKŞEHİR YETKİLİLERİNE ANINDA ULAŞIYORUZ"
Bahçelievler Mahalle Muhtarı İsa Kuş ise yaşanan her türlü sorun karşısında Büyükşehir yetkililerine anında ulaşabildiklerini ve kısa zamanda çözüm bulabildiklerini dile getirdi. Çalışmaların bu yıl da aynı tempo ile devam ettiğini belirten Bahçelievler Muhtarı Kuş, "Olası bir sorunumuz karşısında Büyükşehir yetkilileri ile birebir görüşebiliyor ve halkımızın sorununu kısa bir sürede çözüme kavuşturabiliyoruz. Bu bize de çok güzel bir şekilde yansıyor. Viranşehir için yaptığı hizmetler ve planladığı projelerden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
"DEV PROJELER BİZLERİ DE HEYECANLANDIRIYOR"
Özel Mahalle Muhtarı Halef Fener de mahallesindeki sıkıntıların büyük ölçüde giderildiğini ifade etti. Geçen yıl yaşadığı sorunların Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüme kavuşturulduğunu belirten Muhtar Fener, "Mahallemizin yol sorunu çözüme kavuştu. Yetkililer ilçemizin sorunlarına duyarlılık gösteriyor. Ne kadar teşekkür etsek azdır. İlerleyen dönemlerde ilçenin geleceğine yönelik yine dev projelerin gerçekleştirilmek istenmesi bizleri de heyecanlandırıyor. Tüm bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

İlçede şuana kadar 151 kilometre stabilize yol, 147 kilometre sathi asfalt, 117 bin metrekare sıcak asfalt, 160 bin metrekare beton parke, 30 Bin metrekare beton yol ve 715 kilometre de yol bakım ve onarım çalışmasına imza atan Büyükşehir Belediyesi, 2016 programını aralıksız sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.