banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Viranşehir'de çadırlar yenileniyor

Viranşehir’de kaymakamlık bünyesinde 2013 yılında kurulan AFAD Viranşehir Konaklama Tesisleri’ndeki çadırlar yenileniyor.

Yaklaşık 3 yıldır kullanılan ve yıpranmış durumdaki çadırların yenilenmesine karar veren çadır kent yönetimi, bu kararı AFAD Yönetimi Başkanlığına iletti. Talebi değerlendiren AFAD, Viranşehir çadır kente 2 bin 800 adet çadır gönderdi. AFAD ve BM Mülteci Komisyonu tarafından temin edilen çadırlar çadır kent yönetimine teslim edildi.

AFAD Viranşehir Konaklama Tesislerine giderek çadır yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer, yapılan çalışmalar hakkında Kamp Müdürü Zeki Kaya’dan bilgi aldı.

Soğuklar bastırmadan çadırların yenileneceğini kaydeden Kaymakam Citer, ay sonuna kadar kurulum çalışmalarının bitirileceğini söyledi. Citer, Suriyeli misafirlerin zorlu kış şartlarında mağdur olmamaları için çadır kent yönetimi ile birlikte çalıştıklarını dile getirdi.

Kamp Müdürü ile çadır kentte incelemelerde bulunan Kaymakam Citer, market ve kurs alanlarını gezdi.  Yaklaşık 2 saat süren incelemelerin ardından Kaymakam Citer ilçe merkezine döndü.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.