banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI şehmuz özer ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı

Viranşehir'de binlerce kişi teröre lanet için yürüdü

Viranşehir ilçesinde binlerce kişinin katıldığı “Teröre Lanet, Şehide Saygı” yürüyüşü düzenlendi. Viranşehir Kaymakamlığının organize ettiği yürüyüşe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yenişehir Mahallesinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan kalabalık, geçtiğimiz gün zırhlı polis aracına yapılan saldırıda şehit olan Ömer Sönmez’in resminin bulunduğu “Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez” pankartı açarak, E-90 karayolu üzerinden Cumhuriyet meydanına doğru yürüyüşe geçti.

Yürüyüşe, İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız,Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Jandarma Komutanı Beyhan Yıldırım, Viranşehir Başsavcısı Taner Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cuma Ağaç , AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, MHP İlçe Başkanı Yasin Haşimi,Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt,Hüda Par İlçe Başkanı Yakup Esmer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ekinci, Hastane Baş hekimi Dr. İlhan Erkan, STK Temsilcileri,Gaziler,Kurum ve Daire amirleri ile binlerce kişi katıldı.

Ellerinde Türk Bayrakları ve “Darbeyi Gömdük, Terörü de Gömeceğiz,Terörü Lanetliyoruz, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” dövizleri taşıyan kalabalık, yürüyüş boyunca sık sık FETÖ ve PKK aleyhine slogan attı. Yürüyüş öncesi ve yürüyüş boyunca yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gözlenirken, İnsansız Hava Aracı (İHA)’da havadan güvenliği sağladı.

Yürüyüşe katılan binlerce kişi Cumhuriyet meydanında şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra hep bir ağızdan istiklal marşını okudu.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının akabinde Viranşehir Kaymakamı Ahmet Yıldız bir konuşma yaptı. Yıldız yaptığı konuşmada Terörü lanetlediğini belirterek, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekti. Türkiye’nin büyümesini istemeyen şer odakları, güçlü Türkiye'den korktuları için darbe ve terör eylemlerine başladığını ifade eden Yıldız, Allahın izniyle Cumhurbaşkanımızın feraseti ve halkımızın dirayeti ile şer odaklarının emmelerine asla ulaşamayacağını söyledi. Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe ise" Korkmayın, Üzülmeyin Allah bizimledir" diyerek halka hitap etti. Yapılan konuşmaların ardından Program sona erdi.

(bizimgazete63)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.