banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Viranşehir'de 40 bin fidan dağıtıldı

Şanlıurfa’nın  Viranşehir ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından, okul, cami, mezarlık ve mahalle muhtarlıklarına toplam 40 bin adet ücretsiz fidan dağıtıldı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dr. Siraç Yolcu, 2008 yılından bu yana Servi, Kızlıçam, Gladiçya, Akçaağaç, Dışbudak, Tespih ağacı, Nar ve İncir fidanı olmak üzere her yıl 40 ile 60 bin adet fidan’ın Orman Müdürlüğünden temin edilip ücretsiz dağıtıldığını belirtti.

Viranşehir’e yeşil bir görünüm kazandırmak için ağaç dikim sezonunda yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Yolcu, yapılan çalışmalarda desteklerini esirgemeyen, ilçe Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer’e teşekkür ederek, “ Tek isteğimiz dağıtılan bu fidanların toprakla buluşması ve gerekli bakım ve koruma işlerinin yapılmasıdır. Umarım bu çalışmalar sonucu ilçemizin daha yeşil bir görünüme kavuşacaktır ” diye konuştu.  (Sabri Acet-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.